2013/01/05

Πέντε απλές συμβουλές για να απολαμβάνετε εκπληκτικό σεξ! Five simple tips for enjoying amazing sex!

 


1. Μοιραστείτε τις επιθυμίες σας.
 
Είναι πολύ εύκολο σε μια σχέση ο ένας από τους δύο να κάνει υποχωρήσεις στις σεξουαλικές του επιθυμίες για να ικανοποιήσει τον σύντροφό του. Παρόλο που κάθε σχέση απαιτεί ένα επίπεδο συμβιβασμού, το να ζούμε δίχως να ικανοποιούνται οι ανάγκες μας μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την εξέλιξη μιας σχέσης. Φροντίστε να καταστήσετε σαφή τα «θέλω» σας στον σύντροφό σας, προκειμένου να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι.
2. Αποδεχθείτε το σώμα σας.
 
Ένα από τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσετε για να απελευθερωθείτε στο κρεβάτι είναι να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή του βάρους σας. Σταματήστε να κρίνετε αρνητικά τον εαυτό σας και να αγχώνεστε συνεχώς με την απώλεια κιλών στην οποία πρέπει να υποβληθείτε. Το να νιώθουμε καλά με το σώμα μας είναι ίσως το κρισιμότερο στοιχείο για να μπορέσουμε να απολαύσουμε στο μάξιμουμ το σεξ.
 3. Μην «χρησιμοποιείτε» το σεξ.
 
Πολλές φορές μετά από έναν καβγά μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε «μούτρα» στον σύντροφό σας, με το να αρνείστε να κάνετε σεξ, ως μια μορφή τιμωρίας. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που γίνει κάτι που σας αρέσει και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να «επιβραβεύσετε» το ταίρι σας μέσω του έρωτα. Σε κανέναν δεν αρέσει να ταυτίζει τον έρωτα με κάτι που πρέπει να «κερδίσει» από τον σύντροφό του. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε τα όποια προβλήματα μπορεί να έχετε και αφήστε το σεξ για τις στιγμές που πραγματικά το θέλετε.
 4. Όχι κατοικίδια στην κρεβατοκάμαρα.
 
Όσο και αν αγαπάτε το κατοικίδιό σας, οφείλετε να κατανοήσετε πως δεν έχει θέση στην κρεβατοκάμαρα την ώρα που έρχεστε κοντά. Τα ζώα μπορούν να ζηλέψουν πολύ εύκολα και να θελήσουν να «παίξουν» και αυτά. Τα σκυλιά θα αρχίσουν να γαβγίζουν, οι γάτες θα πηδήξουν στο κρεβάτι και θα σας ποδοπατήσουν και εσείς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε και στο τέλος να καταλήξετε να ασχολείστε περισσότερο με το κατοικίδιό σας παρά με τον άνθρωπό σας.
 5. Διατηρήστε το χιούμορ σας.
 
Το σεξ φυσικά και απαιτεί τρυφερότητα και κατανόηση, έχει να κάνει ωστόσο και με το να περνάτε καλά. Το να έχετε αίσθηση του χιούμορ στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να απογειώσει την ερωτική σας εμπειρία. Μην φοβηθείτε να γελάσετε με τον εαυτό σας και με τα όποια παράξενα μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το γέλιο σας απελευθερώνει από την όποια πίεση μπορεί να έχει δημιουργηθεί και σας επιτρέπει να δείτε το σεξ από μια διαφορετική, πιο χαλαρή προοπτική.


SOURCE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου