2013/01/31

Λύσεις express για τα σπυράκια. Express solutions for pimples.

Επειδή τα σπυράκια χτυπούν όταν δεν το περιμένουμε, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 4 λύσεις-express που κάνουν θαύματα για να είστε έτοιμες για αντεπίθεση.

1. Ασπιρίνη. Είναι ό,τι πρέπει για τα σπυράκια, χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχει. Φτιάξτε μια μάσκα του λεπτού: σπάστε 5 ασπιρίνες και διαλύστε τις με λίγο νερό, τόσο ώστε να γίνει μια "πάστα". Προσθέστε μια κουταλιά μέλι, ανακατέψτε τα υλικά, απλώστε την τοπικά και αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά (δεν είναι κατάλληλη για σας αν έχετε αλλεργια στην ασπιρίνη).

2. Γάλα. Αναμείξτε 1 1/2 φλιτζ μαύρη ζάχαρη και 3 κουταλιές γάλα και 1 κουταλιά μέλι. Κάντε ελαφριά απολέπιση με το μείγμα ώστε να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει. Το λακτικό οξύ που περιέχει το γάλα, βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αναπνεύσουν οι πόροι ενώ τα λιπαρά προσφέρουν ενυδάτωση. Αν έχετε επιδερμίδα μα τάση λιπαροτητας προτιμήστε γάλα ελαφρύ για αυτή τη συνταγή.

3. Βρώμη. Είναι ιδανική για να καθαρίσει τους πόρους και να καταπραύνει την επιδερμίδα και γίνεται μια εξαιρετική μάσκα, σε δύο λεπτά. Το μόνο που εχετε να κάνετε είναι να βράσετε 3/4 φλιτζ. βρώμη με ένα φλιτζ νερό για δύο λεπτά, να το αφήσετε να κρυώσει και να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 10 με 20 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

4. Οδοντόκρεμα. Δοκιμασμένη μέσα στο χρόνο, η οδοντόκρεμα πράγματι καταπραύνει τα σπυράκια χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει. Χρησιμοποιήστε την μόνο τοπικά στην κοκκινίλα και αποφύγετε τις λευκαντικές φόρμουλες και εκείνες που εμποδίζουν την δημιουργία πέτρας, γιατί οι συνθέσεις τους μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα.

http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου